A hozzáférés és a Szolgáltatás, videó letöltés használatának feltétele, hogy Ön elfogadja a lenti feltételeket. A jelen feltételek minden látogató, a felhasználó és más, a szolgáltatáshoz hozzáféréssel rendelkező személyre vonatkoznak.

A szolgáltatás és videó letöltés igénybevételének megkezdésekor a felhasználó elfogadja a jelen feltételeket. Amennyiben nem ért egyet a feltételek bármelyikével, nem jogosult azok használatra.

Linkek más webhelyek

A Szolgáltatás esetlegesen tartalmazhat harmadik fél weboldalára és/vagy szolgáltatására mutató linkeket, amelyek nincsenek sem a moovie.hu tulajdonában, sem a moovie.hu irányítása alatt. A videókat nem tárolja a szerverünk, egyenesen a Youtube szervereiről tölthetőek le.

Youtubeletolto.hu harmadik fél weboldalainak vagy szolgáltatásainak tartalma és adatvédelme után nem vállal felelősséget. A felhasználó továbbá tudomásul veszi és elfogadja, hogy a moovie.hu sem közvetve sem közvetlenül nem tehető felelőssé bármely kár vagy veszteség bekövetkeztéért.

Azt javasoljuk, figyelmesen olvassa a harmadik fél saját(!) adatvédelmi feltételeit.

Felmondás

Amennyiben úgy gondoljuk, hogy megszegi a feltételeket, jogunkban áll felfüggesztheti vagy korlátozni a szolgáltatáshoz való hozzáférésének biztosítását azonnal, előzetes értesítés és indoklás nélkül. Nem tekinthető semmisnek egy olyan feltételekkel kapcsolatos rendelkezés sem, amely természeténél fogva túléli a felmondás megszűnését, beleértve a tulajdonnal kapcsolatos rendelkezéseket, szavatossági korlátozást, kártérítést és a felelősség korlátozását.

Irányadó jog

A jelen Feltételek figyelembe nem vétele nem a mentesíti a felhasználót azok betartása alól. Ha a jelen Feltételek bármely rendelkezését a bíróság érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak ítéli, azok annak ellenére is érvényben maradnak. Ezek Feltételek képezik a teljes megállapodást alapját a szolgáltatásunk igénybe vételére és helyébe lépnek minden esetlegesen fennálló velünk kötött korábbi megállapodásnak.

Változtatások

Fenntartjuk a jogot, hogy belátásunk szerint bármikor módosítsuk a fenti feltételeket. Ha az esetleges módosítások önt nagy mértékben érintik megpróbálunk az új feltételek hatályba lépése előtt biztosítani egy, legalább 30 napos felmondási időt melyet a megváltozott rendelkezések felülvizsgálatára fordíthat. Ezen időszak megítélésnek szükségességét saját belátásunk szerint határozzuk meg.

Amennyiben továbbra is elérni vagy használni kívánja a szolgáltatást, elfogadja a módosított feltételeket. Ha nem ért egyet az új feltételekkel, kérjük ne használja a szolgáltatást és videó letöltést.

Kapcsolatfelvétel

Ha bármilyen kérdése van kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.